Meillä on pentuja, 19.10.2022 syntyi Poppiksen ja Messin rakkauspakkaukset. Molemmat vanhemmat ihana luonteisia, silmä, polvitarkastettuja ja lonkkakuvattuja. Pennut syntyivät ja hoidetaan sijoituskodissaan Lahdessa. Teemme aktiivisesti yhteistyötä sijoitusperheen kanssa. Lisätietoja emailitse (tai soittamalla iltaisin.).Poppiksen sijoituskodilta: eeva.tuomisto@ hotmail.com tai minulta miia.herala@ hoswin.fiTällä hetkellä varattavissa urospentu vastuulliseen ja rakastavaan loppuelämän kotiin.

Sekä narttupentu sijoitukseen Vaasaan tai lähistölle.Mikäli pennut kiinnostavat ota yhteyttä ja kerro itsestäsi, millaista kaveria olet etsimässä. 

Pentumme ovat luovutuksessa n.14.12.2022 alkaen, sopimuksen mukaan.


Hoswin Princess Mary sijoitukseen Vaasaan tai lähistölle - kysy rohkeasti lisää!


Meillä on pentuja, 19.10.2021  syntyi Poppiksen ja Messin rakkauspakkaukset.  Molemmat vanhemmat ihana luonteisia, silmä, polvitarkastettuja ja lonkkakuvattuja. Pennut syntyivät ja hoidetaan sijoituskodissaan Lahdessa. Teemme aktiivisesti yhteistyötä sijoitusperheen kanssa. Lisätietoja emailitse (tai soittamalla iltaisin.).Poppiksen sijoituskodilta: eeva.tuomisto@ hotmail.com tai minulta miia.herala@ hoswin.fi

Jaa tämä sivu