Kantanarttuni LillaMyy Best In Show Veteraani kilpailun voittaja

Kantanarttuni LillaMyy Best In Show Veteraani kilpailun voittaja

Kennelnimen Hoswin alla kasvatan puhdasrotuisia tiibetinspanieleita. Kasvattajana toimii Miia Herala (ent. Westman), tipsuille jo lapsena sydämensä menettänyt varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työskentelevä perheen äiti. Perheeseeni kuuluu aviopuolisoni Kaj ja teini-ikäinen poika Rasmus.

Ensikosketuksen tiibetinspanieleihin eli tipsuun sain ollessani pikku tyttö, kun meille kotiutui Saffron Rampart, Bellaksi nimetty tipsupoika :-D Bella nimen hän sai kauneutensa vuoksi ja, koska ole kivesvikainen. Valitettavasti Bellasta jouduimme luopumaan pikkuveljeni allergian vuoksi. Tuo hetki jäin sydäntäriipaisevana pienen tytön mieleen. Itkin eteisen lattialla Bella sylissäni ja vannoin, että vielä joskus minulla on tiibetinspanieli. Bella eli loppuelämänsä serkkuni luona, maatilalla. Perheessämme oli lapsuudessani myös Shih Tsu poika Pepi, joka muutti samaan aikaan myös sukulaisemme huomaan loppuelämäkseen.

 

Vuosia meni ilman koiraa. Muutettuani kotoa pois, hankin ensin muutaman kissan. Elämän asetuttua uomiinsa ja muutettuani omakotitaloon vuonna 2000, meille muutti black&tan värinen ihastutta Windy (Tuuling Cions Hoshay). Windyn seuraksi muutti Misty sijoitukseen (Miliisin De-Cently) sekä ensimmäinen uros Ingefal`s Cream Coffee "Cofi sekä Lilla Myy( Ingefal`s Lilla My, josta kasvoi kennelini arvostettu, vahva ja pitkäikäinen kantanarttu. Kennelnimeni Hoswin tulee Windyn nimestä- Hos (Hoshay) ja win(Windy). Windy oli pitkän haaveilun tulos. Kennelnimi minulle myönnettiin 2002.

Koirani ovat pääasiassa rakastettuja perheenjäseniä ja elävät normaalia perhekoiran elämää perheessämme. Lenkkeilemme, käymme näyttelyissä ja köllöttelemme sohvalla yhdessä.

Kasvatustyössäni pyrin kiinnittämään huomiota rodunomaisuuteen ja terveyteen. Jokainen yhdistelmä on tarkkaan harkittu. Jalostukseen käyttämäni koirat ovat silmä- ja polvitarkastettuja, Pra3-testattuja sekä olen päätynyt laajentamaan terveystarkastuksia myös luustokuviin. 

Kasvattajana toivon, että kuulen kasvattieni kuulumisia myös pentuajan jälkeen. Facebookissa, minulla on oma suljettu ryhmä kasvateilleni. Minulle saa aina myös laittaa sähköpostia ja iltaisin parhaiten saa kiinni puhelimitse. Vastuullisena kasvattajana toivon, että voin olla kasvattieni perheiden tukena niin iloissa kuin suruissa. 

Olen jäsen :

* Suomen Kennelliitossa

* Tiibetinspanielit Ry:ssä

* Sukoka Ry:ssä eli Suomen Koirankasvattajat Ry:ssä

Windy

Windy

Bella

Bella

Windy, Misty ja Cofi

Windy, Misty ja Cofi

Jaa tämä sivu